Hoe u uw eigen motorfiets kunt maken

Mijn partner en ik ontwerpen al enkele jaren logo's en ontwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van logo's, kleurbeheer, pictogramontwerp, renderingtools en omgevingsvisualisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van afbeeldingen van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in grafische afbeeldingen voor buiten, huisafbeeldingen, kledingontwerp, schoenenontwerp, afbeeldingen voor kinderen, poppenafbeeldingen, bloemenafbeeldingen, resortafbeeldingen, speelgoedafbeeldingen, reisafbeeldingen, gameafbeeldingen en cartoonafbeeldingen enz.

Wat motorkleding betreft, ontwerp en maak ik al enkele jaren motorafbeeldingen en -kleding. Ik hou van de motorrijdersgemeenschap vanwege haar passie en liefde voor motorfietsen. We houden van de sport en zijn trots op onze motorfietsen. Ik geniet ervan om met mijn motorfietsen op pad te zijn door winderig land. Het is leuk om graphics van rijderkwaliteit te maken waar ik trots op kan zijn.

Ik geniet van wat ik doe. Als je het ook leuk vindt, houd er dan rekening mee dat het veel werk kost om fantastische ontwerpen te maken, dus verwacht niet dat je binnen een paar dagen 2000 bestellingen voor een vermoeiingsjas met geweldige gedetailleerde afbeeldingen kunt plaatsen. De hoeveelheid werk die in een zadeltas of jas gaat, rechtvaardigt niet de hoeveelheid tijd die nodig is om een ​​zadeltas of jas te maken.

Het is echter leuk om stijlvol bewijs te maken van je zadeltas of jas. Ik vind het leuk als mensen dat motoronderdeel in hun kleding herkennen, ongeacht of het een klein detail is. Het toont de gladheid van de rijder en trots op hun uitrusting. motorfietsen zijn zo snel als ze kunnen zijn, en iedereen wil dat hun uitrusting die professionaliteit laat zien.

Zadeltassen zijn een specifiek type bagage dat een lange riem heeft om gemakkelijk vast te pakken. Ze zijn er in verschillende stijlen en ontwerpen. Een van mijn favorieten zijn de soorten nylon mesh-tassen met een enkele riem om hem gemakkelijk aan en uit te trekken. Ik hou ook van nylon tassen op wieltjes met een pakket vakken die met één hand toegankelijk zijn. Er zijn andere soorten tassen met dubbele banden, die geweldig zijn voor reizen in de winter.

Behalve jassen en broeken zijn zadeltassen ook uitstekend te gebruiken voor het vervoeren van bagage en andere spullen die je niet in je armen wilt dragen. zadeltassen zijn ook niet alleen voor volwassenen, ze zijn even populair voor tieners en jonge kinderen.

Er zijn veel functies om te combineren met mijn leren motorzadeltassen. Hier zijn er een paar:

1. Een goede kwaliteit en duurzaam materiaal voor de tas. Leer is een van de meest populaire materialen voor zadeltassen. Hoewel het duidelijk is dat leer duurzaam is, kan het gemakkelijk worden doorboord of vernietigd als u ervoor kiest om geen riem te dragen. Om deze reden raad ik nylon of sterke stof met een dikke riem aan.

2. Bijpassende batterijgrepen

3. Zijn comfortabel en gemakkelijk vast te pakken

4. Laat u rijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over tassen die aan de uitlaatpijp blijven haken of onder het dashboard blijven haken.

5. Zijn lichtgewicht en moeilijk achterwaarts te kantelen

6. Handgrepen kunnen heet zijn als u zweterig wordt en bromfietsen kunnen uw hand erin slaan.

7. De ritssluiting van het bovenste compartiment voorkomt dat de inhoud eruit valt. Dit is goed voor items zoals astma-inhalatoren, toiletartikelen en batterijen. De rits houdt de inhoud veilig en goed georganiseerd.

8. Rits sluit goed af om de kans te verkleinen dat deze per ongeluk wordt geopend.

9. Doorvoeringen worden normaal gesproken geïnstalleerd en fungeren als een veer om de zak dicht te houden.

10. De tas wordt geleverd met verstevigde banden en een ketting om hem aan op te hangen.

Er zijn nogal wat accessoires die je kunt aanschaffen bij het bouwen van je nieuwe zadeltas. Ook zijn er verschillende leersoorten waar je uit kunt kiezen:

1.oxide-achtige kleur van donkerbruin. Dit is een van de meest populaire leersoorten vanwege de eenvoudige en stijlvolle uitstraling.

2. Champagne – tinten lichtroze. Deze leersoort is kruidig ​​ruikend en zeer glamoureus.

3. Natuurlijke ruggen – Dit soort leer zorgt ervoor dat de tas er heel natuurlijk en stijlvol uitziet.

4. Volnerfleer – Dit is zeer zeldzaam omdat alleen leerders van topklasse zoals Chanel en Prada er gebruik van kunnen maken.

5. Zaken doen met Chinees leer – dit is de optie om te kiezen als u alleen met Chinese leerhandel wilt handelen. Gebruikers denken dat zaken doen met Chinees leer betekent dat ze succes hebben.

Aan de andere kant kunnen gebruikers van dit soort leer denken dat het eetbaar is. Er zijn echter geen gevallen bekend waarin zakendoen met Chinees leer slecht was.

Gelukkig zijn er geen gevallen bekend waarin zaken doen met Chinees leer slecht was. Over het algemeen kan het worden aanbevolen dat dit het beste is voor producten die van leer zijn, vooral als u uw leren tassen liever lange tijd in goede staat houdt.<|eindtijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.