How to Buy a Personal Web Designer

jonge toeristische paar winkelen in de grand bazaar, istanbul, turkije - kraamcadeau stockfoto's en -beelden

U kiest het project dat u interesseert. Je kunt iets nieuws kopen of je eigen winkelontwerper zijn! Ben jij een ouder die altijd babycadeaus voor je gezin heeft? Of misschien een ouder die net een geweldige relatie is begonnen met een andere ouder? Mijn grote idee in het begin voor een webshop was om wat persoonlijke babykunst en andere door mij gemaakte cadeaus te verzamelen en deze als cadeau per e-mail te bezorgen. Dit idee liep niet zoals verwacht.

Eigenlijk moet je mensen laten zien wat je hebt. Maar zoals u weet, zullen ze worden blootgesteld aan uw werk. Ze zullen de details over jou willen weten! Dit is wat ik met mijn webshop probeer te vermijden. Maar nu heb ik een beter idee. Ik dacht dat ik in staat zal zijn om meer informatie te geven die zal worden geopend in een voorkeursafbeelding. Ik zal dan een of twee dingen op een persoonlijke noot uitleggen in de productlijnen. U ziet foto's met alle informatie in één afbeelding.

Ik geloof dat ik mijn artistieke vaardigheden heb verbeterd en nu kan ik een aantal geweldige producten produceren als visuele boodschappen. En zo heb ik er soms spijt van dat mijn eigen naam niet op de foto's staat. Dus voor de volgende levering worden er twee afbeeldingen toegevoegd. Een met een naam in de productlijn en de andere zonder. Ik zal de prijzen in dollars vaststellen, zodat u vandaag kunt begrijpen hoe het zal zijn. De prijs blijft $ 0,10 per ontwerp inclusief verzendkosten. Ouders kunnen 1 foto cadeau doen voor $ 0,30 of meer of een discrete gift van meerdere foto's sturen. U kunt zelf kiezen hoeveel kunst u wilt voor één persoonlijk cadeau. Als ik niet weet hoeveel je wilt, zal ik proberen je een tip te geven.

En zoals gebruikelijk zal de betaling via PayPal plaatsvinden. Zeer binnenkort ontvang ik duizenden regelitems die mijn persoonlijke webshop zullen samenstellen. Ik bouw materialen voor mensen die er alleen van houden om dingen te maken.. . . Ga nu ook wat dingen maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.